Tur eller otur?

Är det tur eller otur? Endast ETT svar har kommit i tävlingen om vart vi ska resa. Dessutom var det enda svaret FEL.

I morgon reser vi iväg till värmen på Cypern. Vi ska åka till Larnaca där vi aldrig varit tidigare. Vi har ledsnat på blåst, regn och låga temperaturer.  Nu ska ju vädret bli bättre i Sverige så vi gratulerar alla som är här i nästa vecka. Vi räknar med litet blåst men också varmt. För min del räcker det med mellan 25 och 30 grader C. Troligen är Medelhavet badvänligt till skillnad från baden i Sverige så här års. Bad, besök i små byar och städer, läsning, restaurangbesök och vila ser jag fram mot.

Åter till tävlingen: det svar som kommit in gissade på Italien och det var ju tyvärr inte rätt. Det var ändå en bra gissning så ett tröstpris kommer att delas ut. Pristagaren kommer att få välja en bättre begagnad pocketbok av de som visas på bilden:

IMG_1674Tröstpriset kommer att delas ut till TOFFLAN vid lämplig tidpunkt enligt överenskommelse oss emellan!    GRATTIS  TOFFLAN!

Med tanke på Tofflans mycket omfattande bibliotek kanske dessa böcker redan finns? Då får vi hitta på något annat – jag kan ju bjuda på fika på stan!

Om wi-fi fungerar i Larnaca kommer det säkert några bilder på Instagram. Bloggandet kommer att ligga nere under vår semestervecka, men återupptas med förnyade och utvilade krafter när jag kommer tillbaka hälsar Ewa

 

6 reaktioner på ”Tur eller otur?

  1. Men å, tack! Vilket fint tröstpris!!! 😛 Jag har bara läst en av böckerna på bilden. Men vilken ska jag välja..? Hjälp! Jag tror jag får blogga om detta och be mina läsare om hjälp att välja, helt enkelt!

    Ha en skön resa! Jag har kollen på Insta! 😉

    Gilla

  2. Nu har Tofflan bestämt sig för att Reginald Hill ska få ett nytt hem här. Vi försöker ta den där bloggfikan nån gång senare i juli, jag ska ut på vift snart också och du är ju där du är. Fast inte där jag trodde att du var… 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s