Dagens viktigaste

Det allra viktigaste idag är: TACK till de som kommenterat och varit så omtänksamma. Stort och mycket varmt TACK vill jag skicka till er. Ni ska veta att det värmer ordentligt. Det behövs verkligen.

Något annat som värmer är att läsa horoskop. Nu skojar jag. Det är sällan jag läser horoskop och när jag gör det tar jag dessa på blodigaste allvar. Ni kommer att förstå varför.

Vi börjar med ”Har du med fordon att göra blir du framgångsrik”

Samma dag som jag lades in på sjukhuset skulle däckbyte ske på bilen samt besiktning göras. Hur tror ni det gick? Inte särskilt framgångsrikt.

Allt måste bokas om och dagen efter startade inte skrället. Så var det med den framgången. Idag fixade det sig genom att sonen ordnade batteriladdare och maken nytt batteri. Dessutom pratade han till sig tid för däckbytet som tur är. Detta med tanke på lagstiftning, snöfall och halka. Besiktningen har ombokats till måndag i nästa vecka. Slutsats: Lita inte på horoskop.

Nästa ställningstagande i horoskopet: ”Du är frisk”. Så bra då, efter allt som hänt. Dessutom har jag inte varit frisk på åratal och speciellt inte nu med tanke på det som varit den senaste veckan (och året). Slutsats: Lita inte på horoskop.

Du ska vara glad när det gäller din ekonomi och du får råd med det mesta. ……. Ja, ja, visst kan jag vara glad över min ekonomi men nytt batteri är inte gratis, ej heller däckbyte eller bilbesiktning. Blir det några pengar över kan det kanske bli någon julklapp till mina närmaste men att få råd med det mesta vet jag inte riktigt. Spelar gör jag inte så där finns inget att hämta. Slutsats: Lita inte på horoskop.

Det är otroligt att horoskopmakarna kan hitta på så mycket olika hela tiden. Vad får de allt ifrån?

Viktigast idag (förutom mitt tack till er) är att vi ska adventspynta. Ljusstakar och adventsstjärnor ska hämtas upp från källaren och pigga upp tillvaron. Det har snöat och är kallt i Uppsala. Skönt efter allt regnande. I övrigt behöver jag piggas upp så mycket som möjligt i och med min nuvarande formsvacka.

Ha det bra och än en gång hjärtligt TACK för era kommentarer hälsar

Ewa

6 reaktioner på ”Dagens viktigaste

  1. Underbart inlägg skrivet i en ton som fick mig att skratta, allt ditt elände till trots. Hoppas glimten fortsätter att vara kvar i ögat, däremot inte proppen.

    Gilla

  2. Stort tack för peppande kommentarer. Trots allt finns nog en liten glimt, åtminstone i ena ögat. Jag anar en liten förbättring både i ögat och humöret. Just nu lever jag på hoppet!
    /Ewa

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s