Undrens tid är inte förbi

Äntligen! Nu har jag fått svar på mitt senaste (förhoppningsvis sista) mejl till Webhallen. Efter det att jag försökt att ringa dem mejlade jag. Att ringa var också en erfarenhet. Jag har försökt att ringa ett par gånger innan mejlandet. Jag hamnade i samtalskö varje försök. ”Du har nummer 43 i kön”……. Vem har lust att sitta i en kö med 42 personer före? Jag väntade och väntade men gav upp efter ca 20 minuter då jag var nummer 40 i kön. Alltså mejlade jag till Webhallens kundtjänst i stället.

Ännu ett beklagande efter lång svarstid

Inte nog med att de svarar efter mycket lång tid, de har strulat till det med återbetalningen också. Jag har varit en ganska stadig (och bra kund) hos Webhallen men det är slut med det nu. Andra nätinköp, där jag behövt returnera varor, har behandlats mycket snabbt och korretk. Återbetalning har kommit efter endast några dagar helt utan problem. Det har till exempel rört sig om leverans från Nederländerna.

Jag ser det som ett smärre under att returen nu förefaller vara avklarad och att pengarna ska finnas på mitt konto inom några dagar. Håll tummarna!

8 reaktioner på ”Undrens tid är inte förbi

 1. Så krångligt! På jobbet har chefen väntat på en till dörren leverans. De skulle komma först onsdag, sen ändrades det till igår. Idag fick han sms att det fanns att hämta ut i affären en halvmil bort. De hade inte kunnat leverera hemma. De var hemma hela dagen! Har betalt 149kr i hemkörning. Uselt!!!

  Gillad av 1 person

  1. Det är riktigt illa när man gör sådana missar. Det har hänt oss flera gånger att vi varit hemma men leveransen gått till ett utlämningsställe.
   Har man betalat extra för hemleverans ska hemkörningsavgiften självklart återbetalas.

   Gillad av 1 person

 2. Det bästa för oss är att vi kan utnyttja fakturabetalning hos Klarna och när det blivit fel – fattas varor kommer ofördröjligen en ny reviderad faktura. Vi har fått hjälp via COOP-s hemsideleverans-mail. Telefonkotakten är skrämmande dålig, motsvarar dina egna upplevelser.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s