Inget nytt

Det händer inte något speciellt i min lilla värld. Dagarna är sig lika. Inte ens vädret ändrar sig. Det blåser och temperaturen håller sig mellan 2-3 grader upp till max 10 grader. Det är kallt för att vara maj månad. Det som trots allt ändrar sig är att löven börjar slå ut på träden och att blommorna vågar sig fram. I Uppsala blommar Kungsängsliljor i naturreservatet Kungsängen.

Det allra senaste på renoveringsfronten är att fastighetsbolaget skickar ut nyhetsbrev till hyresgästerna. Dessutom har det varit digitalt bostadsmöte. Bra upplägg och frågor funkade med chatt.

Ur nyhetsbrevet kan jag inte låta bli att dela med mig till er av informationen om pågående arbeten på gårdarna i vårt område. Som jag tidigare skrivit om har nya kulvertar anlagts mellan husen. Det är fortfarande inte klart men information har ändå gått ut.

Inom kort kommer vi att så ny gräsmatta och sedan asfaltera.

Vad kan detta betyda? Kommer det först att anläggas ny gräsmatta för att sedan asfaltera densamma? Det verkar inte särskilt vettigt enligt min mening.

Men visst ja! En nyhet är ändå det som alla talar om just nu. Inte en blogg eller Instagramkonto förbigår detta: vaccinationerna mot covid -19. Alla samtal handlar också om detta.

Första dosen!

Både maken och jag har fått första dosen av Pfizers vaccin

Region Uppsala delar ut en liten dekal: Jag har vaccinerat mig. Tillsammans räddar vi liv!

Äldsta barnbarnet har även hon fått vaccin i och med att hon arbetar inom vård och omsorg. Sonen kommer att vaccineras inom de närmaste dagarna av samma anledning. Vi hoppas att vaccin kommer att godkännas för barn/ungdomar från 15 år så att övriga barnbarn också får möjlighet att vaccinera sig.

Har ni vaccinerat er?

12 reaktioner på ”Inget nytt

  1. Vi har också fått första dosen. Yngsta är föräldraledig men ska vara vikarie i sommar. Hon ringde om vaccin, men semestervikarier fick vänta till fas 4. Konstigt när man ska jobba med gamla.

    Gillad av 1 person

  2. Jag har inte vaccinerat mig ännu, kommer att avvakta tills det lugnat ner sig lite, jag har fortfarande antikroppar så det finns ingen orsak för mig att armbåga mig fram i kön trots att Region Stockholm har släppt tider för oss som närmar oss 60.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s