Slut på helgerna

Nu är det inga helger i sikte än på länge. Sista helgdagen var trettondagen. Nu får vi nöja oss med vanliga veckoslut.

Veckan som gått har det varit riktigt kallt i Uppsala. Snön gick bort och det har kommit ny snö. Nu ligger den tydligen kvar någon tid eftersom det är kallt. De senaste dagarna har det varit mellan minus 10 och minus 15 grader nattetid och på dagarna något mildare. Vi väntar mer snö under morgondagen.

Snart ska vi ha julgransplundring. Vi har ingen riktig plundring med godispåsar och sådant. I all enkelhet plockar vi bort allt juligt och parkerar det i källaren. Granen (den andra) har inte barrat något men den har druckit mycket vatten. Vi har fyllt på dagligen. Men snart väntar återvinningen på de båda granarna.

Tidigare i veckan var vi på visning av en intressant lägenhet. Idag fick vi veta att vi hade köplats 2 men att den med nr 1 hade erbjudits bostaden. Om den personen godkänns av den tilltänkta hyresvärden får vi önska lycka till och vänta på nästa möjlighet. Vi sitter inte i sjön så vi kan vänta på en ny chans en annan gång. Det kan dröja eftersom vi är intresserade av just det huset där lägenheten finns. Vi väntar och ser!

Det är inte mycket mer som hänt så detta inlägg blev kort!

Har ni något spännandet att berätta?

5 reaktioner på ”Slut på helgerna

 1. Håller tummarna att nr 1 ändrar sig.
  Nej, jag har inget intressant alls att komma med. Kan berätta att det snöat i eftermiddag/kväll, men det är inte intressant, enbart tråkigt! Men dagarna blir längre och det blir bättre och bättre 🤗

  Gillad av 1 person

 2. Dagarna rullar på, så något intressant tror jag inte att jag kan bidra med, men jag kan i alla fall önska dig en god helg och hålla tummarna för att nr1 ångrar sig.
  /Ingrid

  Gillad av 1 person

 3. Nää, inget intressant alls. Jag bara läser och läser och läser… Men i kväll avslutas min ledighet med libanesisk middag. Fr o m i morgon jobbar jag hemifrån i första hand januari ut, vilket arbetsgivaren rekommenderar. Men min ordinarie chef tycker att vi ska träffas den 19 januari och ha möte. Eftersom det är min chef har jag bara att lyda order. Är nu trippelvaccinerad sen i onsdags, i alla fall. Hoppas att ni mår bra och jag håller en tumme för att ni hittar ett nytt, bättre hem snart!

  Gilla

  1. Jag lyssnar på böcker numera, men saknar bläddrandet! Byblos får besök antar jag? Ha det jättebra och ät gott. Vi var god tvåa på lägenheten, ettan hade kötid sedan drygt 50 år. Det var svårslaget. Jag kan knappt fatta hur man kan ha så lång kötid. Då fanns ju inte ens någon bostadsförmedling. Vi har ”bara” 17 år. När fönsterbyte och balkongbyte sätter igång kanske vi flyr till Nordafrika – det kan bli så att vi är borta några månader. Vi hoppas att pandemin ska ta slut och att det mesta kan återgå till mer normal tillvaro. Ha det gott hälsar vi båda /E & B

   Gilla

   1. Byblos blev det, ja. Vi var nästan enda gästerna.
    Hoppas ni hittar nytt, bra hem där ni ska trivas. Ligger ni tvåa nu ligger nu ju bra till.
    Kramar till er båda!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s