Sedan sist

Det händer en del i min värld. Det har varit nationaldag och festyra på stan.

En minikarneval

Tidigare om åren (före Coronapandemin) var det en stor karneval med många dansare och orkestrar. Nu var det en orkester och några få dansare. De var jätteduktiga och gick i centrala staden.

Många människor samlades för att se karnevalen

En härlig kvinna i karnevalståget

I övrigt har det varit händelserikt i vårt hus.

Hissen avstängd!

Hur kul är det att bo 7 trappor upp? Inte särskilt! Vi har i alla fall möjligheten att gå upp en våning till vinden och där gå över till det andra trapphuset. Där tar vi sedan hissen. Det är obekvämt men funkar. Vi hoppas att renoveringen ska gå snabbare men men …… Sedan väntar fönsterbyte efter sommaren. Det blir säkert bra när det är klart, men inte så roligt med byggställningar runt hela huset i månader.

I slutet av april ansökte jag om nytt pass. Detta efter månader av väntan på en tid för ansökan. NU har mitt pass kommit efter FEM veckor. Tänk er sedan att samma köande kommer när fem år har gått och alla ska ansöka om pass igen.

I nästa vecka väntar en resa till Sundborn. Carl Larsson-gården ska få ett besök. Det är många år sedan vi besökte gården så det ska bli riktigt roligt. Sedan är inget planerat förutom en båtresa till Skokloster i slutet av juni. Därefter är hela sommaren helt oplanerad!

Hur ser era sommarplaner ut?

9 reaktioner på ”Sedan sist

 1. Här kommenterade jag i morse.
  Kul med karneval!
  Hissreparationer är inte kul. Ni har ju ändå tur som kan gå över vinden till annan trappuppgång!

  Gilla

 2. Hissrenoveringar är inte kul, för många år sedan bodde jag på 11:e våningen, hissen var avstängd i sex veckor, hade man glömt att köpa mjölk sprang man knappast ner för trapporna för att köpa mjölk, det fick bli en annan dag. Nu bor jag på våning 2.

  Gilla

  1. Vi har trots allt möjlighet att gå över vinden till trappuppgången bredvid. Där tar vi en trappa ner och sedan deras hiss. Men det är inte läge att gå flera gånger om dagen.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s